Alberto - Cafe crema - 6x 36 pads

Alberto - Cafe crema - 6x 36 pads

Favor - Extra Dark Roast Megazak - 100 pads

Favor - Extra Dark Roast Megazak - 100 pads

Alberto - Espresso - 6x 36 pads

  • Alberto
  • Espresso
  • 6x 36 pads
€ 19,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4006581801308

Alberto Espresso is een donkergebrande espressomelange voor een echte espresso zoals de Italianen het graag drinken. Een stevige en volle espresso met een vurig karakter. Deze Senseo® pads zijn ook zeer geschikt voor een cappuccino of latte macchiato.

EAN Colli 4006581801308
EAN UNIT / EAN Einheit 4006581060088
Content Colli / Inhoud Colli / Inhalt Colli 6x 36 pads
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 36 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller J.J. Darboven
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller n.a.
n.a.

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.