Boska - Brood- en Kaasplank Manhattan (330300)

Boska - Brood- en Kaasplank Manhattan (330300)

Boska - Smeermessenset Delfts Blauw (30-70-83)

Boska - Pizza Set Copenhagen

Boska - Pasta Lovers Set (12006020)

  • Boska
  • Pasta Lovers Set
€ 28,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
8713638045207
require([ 'jquery', 'mage/mage', 'Magento_Catalog/product/view/validation', 'Magento_Catalog/js/catalog-add-to-cart' ], function ($) { 'use strict'; $('#product_addtocart_form').mage('validation', { radioCheckboxClosest: '.nested', submitHandler: function (form) { var widget = $(form).catalogAddToCart({ bindSubmit: false }); widget.catalogAddToCart('submitForm', $(form)); return false; } }); });

 

Breek, rasp en bewaar de heerlijkste Parmezaanse kazen met de Pasta Lovers Set. Deze complete set is voortgekomen uit een samenwerking met Parmigiano Reggiano en bevat een handige rasp, een Parmesan mes en een kaashouder. De perfecte tools om een finishing touch te geven aan een heerlijk Italiaans diner!

Voor de echte fijnproever         
Versgeraspte kaas is veel smaakvoller dan de voorverpakte variant. Zonde om de pasta, pizza of andere Italiaanse maaltijd dan met voorverpakte, geraspte kaas af te maken. Breek daarom een heerlijk stuk Parmezaanse kaas in kleine stukken en rasp het zelf fijn. Een ware smaaksensatie!

Gebruiksvriendelijke tools
Het Parmesan Mes is superscherp, waardoor je met groot gemak elke harde kaas breekt. De kaasrasp is zowel voor rechts- als linkshandig gebruik. Door het handige draaimechanisme rasp je de stukken kaas eenvoudig en veilig tot de gewenste grootte. In de kaashouder, met een echt Parmigiano Reggiano design, blijven de aroma’s van je versgeraspte kaas langer bewaard.

Vaatwasserbestendig
Deze stijlvolle en handige set is gemakkelijk schoon te maken. Het mes en de rasp zijn volledig van roestvrijstaal gemaakt en de pot is van aardewerk. Dit maakt de keukentools vaatwasserbestendig. Zo zijn ze snel weer schoon en klaar voor een volgend gebruik. Met welke pasta ga jij je familie en vrienden verrassen? Bon appétit!