Senseo Strong - 10x 36 pads

Senseo Strong - 10x 36 pads

Senseo Probeerbox met 3 soorten - 15x 16 pads

Senseo Probeerbox met 3 soorten - 15x 16 pads

Café Intención ecológico - 6x 36 pads

  • ecológico
  • Fairtrade
  • Eko Label
  • 6x 36 pads
€ 23,40
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4006581800875

Natuurlijk genieten met Café Intención Ecológico. Een 100% Arabica koffie, licht kruidig en vol van smaak, met twee keurmerken. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het BIO- Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Een topkwaliteit koffie uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika.

“Social Responsibility”, ook wel maatschappelijke verantwoordelijkheid genoemd, is geen vreemde uitspraak meer. Een groeiend aantal consumenten en bedrijven koopt bewust Fairtrade producten. Koffiebrander J.J. Darboven staat al jaren achter de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de ene kant bieden wij onze klanten een kwalitatief hoogwaardige koffie en aan de andere kant bieden wij ook een goede prijs voor de bonen aan de leveranciers, de coöperaties van kleine boeren die van de opbrengst van de koffiestruiken moeten leven. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.

De koffiebonen voor de Café Intención Ecológico melange rijpten onder gecontroleerd natuurlijke omstandigheden zonder toevoeging van niet natuurlijke meststoffen -voorzien van het BIO keurmerk- en gecertificeerd onder nummer DE-ÖKO-003

EAN Colli 4006581800875
EAN UNIT / EAN Einheit 4006581020631
Content Colli / Inhoud Colli / inhalt Colli 6x 36 pads
Content UNIT / Inhoud UNIT / inhalt Einheit 36 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller J.J. Darboven B.V.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Uraniumweg 52
RK Amersfoort

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.