Dallmayr - Espresso d'Oro Bonen - 8x 1kg

Dallmayr - Espresso d'Oro Bonen - 8x 1kg

Starbucks® - Pike Place® Medium Roast Koffiebonen - 200g

Starbucks® - Pike Place® Medium Roast Koffiebonen - 200g

Dallmayr - Caffè Crema Perfetto bonen - 8x 1 kg

  • Dallmayr
  • Caffè Crema Perfetto
  • Bonen
  • 8x 1kg
€ 71,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4008167040118

De Dallmayr Caffé Crema Perfetto is een fijn afgestemde mix van milde Arabica en Robusta bonen. De koffie heeft verfijnde aroma's en is harmonieus. De wordt berouwen met een volle crèmelaag.

EAN Colli 4008167040118
EAN UNIT / EAN Einheit 4008167040101
Content Colli / Inhoud Colli / Inhalt Colli 8x 1kg
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 1kg
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Alois Dallmayr Kaffee OHG
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Dienerstr. 14-15
80331 München

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.