Dallmayr - Classic Megazak - 100 pads

Dallmayr - Classic Megazak - 100 pads

Tchibo - Feine Milde - 36 pads

Tchibo - Feine Milde - 36 pads

Dallmayr - Classic Megazak - 8x 100 pads

  • Dallmayr
  • Classic
  • 8x 100 pads
€ 68,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4008167014515

De Dallmayr Classic is gemaakt van 100% Arabica bonen. De zachte brandproces blijkt fijne Arabica bonen in een perfecte premium koffie.Een pittig, robuuste smaakt leent Dallmayr Classic zijn onmiskenbare karakter.

EAN UNIT / EAN Einheit 4008167014508
EAN COLLI 4008167014515
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 100 pads
Content COLLI / Inhoud COLLI / EAN COLLI 8x 100 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Alois Dallmayr KG
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Dienerstrasse 14-15
80331 München

 

Gemalen koffie (100% Arabica)Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.