Melitta - Auslese Classic Gemalen koffie - 500gr

Melitta - Auslese Classic Gemalen koffie - 500gr

Jacobs - Kronung Mild Ground Coffee - 500gr

Jacobs - Kronung Mild Gemalen koffie - 500gr

Dallmayr - Prodomo Cafeïnevrij Gemalen koffie - 500g

  • Dallmayr
  • Prodomo
  • Cafeïnevrij
  • Gemalen koffie
  • 500gr
€ 4,59
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4008167113713

Deze Dallmayr Prodomo variant is een cafeïnevrije koffie die speciaal verfijnd en geperfectioneerd is door de volle aroma.

EAN UNIT / EAN Einheit 4008167113713
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 500gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Alois Dallmayr KG
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Dienerstrasse 14-15
80331 München

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.