Jacobs - Kronung Ground Coffee - 500gr

Jacobs - Kronung Gemalen koffie - 500gr

Dou­we Eg­berts Aro­ma rood snel­fil­ter - 500gr

Dou­we Eg­berts Aro­ma rood snel­fil­ter - 500gr

Dallmayr - Prodomo Natuurmild Gemalen koffie - 500g

  • Dallmayr
  • Prodomo Natuurmild
  • Gemalen Koffie
  • 500gr
€ 4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4008167103905

Heeft u bij uw koffiekeuze een voorkeur voor wat mildere soorten? Dan zorgt Dallmayr prodomo natuurmild voor een buitengewone smaakervaring. Dit fijn afgestemde mengsel van speciale Arabica-hooglandkoffies is van nature zuurarm – maar met een vol cafeïnegehalte.

Om de ervaring van het milde koffiegenot harmonieus af te ronden, worden de bonen bijzonder behoedzaam gebrand. Zo ontplooit het zachte aroma zich perfect in het kopje.

 

EAN UNIT 4008167103905
Inhoud UNIT 500gr
Fabrikant Alois Dallmayr KG
Adres fabrikant Dienerstrasse 14-15
80331 München

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.