Lutti - Tubble Gum Tutti Frutti - 36 pieces

Lutti - Tubble Gum Tutti Frutti - 36 pieces

Red Band - Zure tongen  - 100 stuks

Red Band - Zure tongen - 100 stuks

Haribo - Trekdrop - 150 stuks

  • Haribo
  • Trekdrop
  • 150 stuks
€ 8,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8710575607550

Deze hersluitbare silo bevat 150 stuks Haribo Trekdrop.

 

EAN UNIT 8710575607550
Inhoud UNIT 150 stuks
Fabrikant Haribo
Adres fabrikant Postbus 3525
4800DM Breda

 

glucosestroop; suiker; gelatine; dextrose; zoethout-wortelextract; aroma's; kleurstof: carbo medicinalis vegetabilis.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Per 100 Gram.
Energie 1438 Kjl / 338 Kcal
Vetten <0,5 gr
  waarvan verzadigd vet 0,2 gr
Koolhydraten 74 gr
  waarvan suikers 65 gr
Eiwitten 9,9 gr
Zout 0,03 gr


Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.