Hausbrandt - Acedemia Bonen - 1 kg

Hausbrandt - Acedemia Bonen - 1 kg

Hausbrandt - Trieste Bonen - 1 kg

Hausbrandt - Trieste Bonen - 1 kg

Hausbrandt - Venezia Bonen - 1 kg

  • Hausbrandt
  • Venezia
  • Bonen
  • 1kg
€ 16,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8006980525054

Voor deze melange gebruikt Hausbrandt een mengsel van zes verschillende koffiebonen met een volle body en een langdurig aroma. -Deze koffie heeft een pittige en intense smaak.

EAN UNIT / EAN Einheit 8006980525054
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 1kg
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Hausbrandt Trieste 1892 S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Foscarini, 52
31040 - Nervesa della Battaglia (TV) - Italy

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.