Illy - Espresso Classico Gemalen koffie- 250 gr

Illy - Espresso Classico Gemalen koffie- 250 gr

Tchibo - Beste Bohne Gemalen koffie - 2x 250 gr

Tchibo - Beste Bohne Gemalen koffie - 2x 250 gr

Illy - Espresso Classico Gemalen koffie- 12x 250 gr

  • Illy
  • Espresso Classico
  • Gemalen Koffie
  • 12x 250g
€ 69,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8003753124179

Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit.

EAN COLLI 8003753124179
EAN UNIT / EAN Einheit 8003753900438
Content COLLI/ Inhoud COLLI / EAN COLLI 12x 250gr
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 250gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller illycaffè S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Flavia 110
34147 Trieste - Italy

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.