Illy - Classico Lungo Koffiecups - 10x 10 capsules

Illy - Classico Lungo Koffiecups - 10x 10 capsules

Illy - Intenso Espresso Koffiecups - 10x 10 capsules

Illy - Intenso Espresso Koffiecups - 10x 10 capsules

Illy - Forte Espresso Koffiecups - 10x 10 capsules

  • Illy
  • Forte Espresso
  • Koffie capsules voor Nespresso®
  • 10x 10 capsules
€ 43,91
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8003753158570

De sterk gebrande koffie heeft een rijke en gedecideerde smaak en biedt een omhullend aroma van geroosterd brood en een nasmaak van pure chocolade.

Om optimaal van deze koffie te kunnen genieten, raden we een kopje van 25 tot 40 ml aan.

EAN UNIT / EAN Einheit 8003753158587
EAN Colli 8003753158570
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 10 capsules
Content Colli / Inhoud Colli / InhalColli 10x 10 capsules
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller illycaffè S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Flavia 110
34147 Trieste - Italy

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.