Hausbrandt - Gourmet Bonen - 1 kg

Hausbrandt - Gourmet Bonen - 1 kg

Kimbo - Espresso Bar Extra Cream Beans - 1kg

Kimbo - Espresso Bar Extra Cream Bonen - 1kg

Jacobs - Kronung Aroma Bonen - 500gr

  • Jacobs
  • Kronung Aroma
  • Bonen
  • 500gr
€ 3,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4000508059087

Hét verwen-aroma van Jacobs Krönung is geweldig! 100% hoge kwaliteit arabica bonen geselecteerd uit de beste koffiegebieden ter wereld. Deze milde koffiemelange is romantisch en verleidelijk. Verpakt per 500 gram.

De speciale smaak en het aroma van Jacobs koffie draagt de inspiratie van de maker Johann Jacobs. Hij opende een koffie-en theewinkel in Bremen, Duitsland, in 1895. Daar begon hij het roosteren van zijn eigen koffie, waardoor hij "door elk ras te behandelen volgens zijn karakter en de structuur van de bonen, dus zijn koffie heeft zijn eigen speciale smaak

EAN UNIT / EAN Einheit 4000508059087
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 500gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts DE GmbH
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Langemarckstraße 4 - 20
28199 Bremen

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.