Dallmayr - Prodomo Ground Coffee - 500g

Dallmayr - Prodomo Gemalen koffie - 500g

Dallmayr - Prodomo Naturally Mild Ground Coffee - 500g

Dallmayr - Prodomo Natuurmild Gemalen koffie - 500g

Jacobs - Kronung Gemalen koffie - 500gr

  • Jacobs
  • Krönung
  • Gemalen koffie
  • 500gr
€ 3,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4000508076688

De meest populaire koffie in Duitsland. Een gastronomische smaak voor een aromatische koffie ervaring van de eerste tot de laatste kop.

EAN UNIT / EAN Einheit 4000508076688
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 500gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts DE GmbH
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Langemarckstraße 4 - 20
28199 Bremen

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.