Haribo - Lasso Raspberry/Blackberry, 65 cm - 50 pieces

Haribo - Lasso Frambozen/Bramen, 65 cm - 50 stuks

Katja - Monkey heads licuorice gums - 500gr

Katja - Apekoppen - 500gr

Katja - Apekoppen - 300gr

  • Katja
  • Apekoppen
  • 300gr
€ 2,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8716100202559

Gele snoet en zwarte kop, dat zijn onze Apekoppen. Proef de unieke junglesmaak van zachte zoete drop met de frismilde smaak van bananen, al jaren favoriet in Nederland.

 

EAN UNIT 8716100202559
Inhoud UNIT 300gr
Fabrikant Katja Fassin BV
Adres fabrikant Ulenpasweg 8
7041 GB 's-Heerenberg

Glu­co­se­stroop, sui­ker, ge­mo­di­fi­ceerd zet­meel, glu­co­se-fruc­to­se­stroop, zoet­hout in dropgedeelte (6,8%), me­las­se, aardappelpro­te­ï­ne, salmiakzout, ver­dik­kings­mid­del (jo­han­nes­brood­pit­meel, xan­than), voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), na­tuur­lijk aro­ma, na­tuur­lij­ke aro­ma­stof, saffloerconcentraat, keu­ken­zout, gehydroliseerd erwtenproteïne, plantaardige olie (zonnebloem), glansmiddel (bij­en­was wit en geel).Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Per 100 Gram.
Energie 1457 kJ / 343 kcal
Vetten 0,2 g
waarvan verzadigd vet <0,1 g
Koolhydraten 84 g
waarvan suikers 52 g
Eiwitten 0,9 g
Zout 0,1 g


Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Kan sporen van melk bevatten.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.