Nespresso - Vivalto Lungo - 10 cups

Nespresso - Vivalto Lungo - 10 Capsules

Starbucks® - Pike Place® Roast by Nespresso® Medium Roast - 10 Capsules

Starbucks® - Pike Place® Roast by Nespresso® Medium Roast - 10 Capsules

L'OR Espresso - Decafeinato - 10 capsules

  • L'OR Espresso
  • Decafeinato
  • Koffie capsules voor Nespresso®
  • Intensiteit 06
  • 10 cups
€ 3,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000357965

Het rijke, zoete aroma van DECAFFEINATO is slechts de ouverture van deze elegante espresso, gekenmerkt door noten van cacao en een hint van wilde bessen, voor een buitengewone espresso-ervaring. Gemaakt van 100% Arabica bonen.

EAN UNIT / EAN Einheit 8711000357965
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 52 gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

 

100% Arabica bonenOver onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.