L'OR Espresso - Lungo Estremo - 10 Capsules

L'OR Espresso - Lungo Estremo - 10 Capsules

L'OR Espresso - Onyx - 10 Capsules

L'OR Espresso - Onyx - 10 Capsules

L'OR Espresso - Lungo Profondo - 10 Capsules

  • L'OR Espresso
  • Lungo Profondo
  • intensiteit 08
  • 10 Capsules
€ 3,08
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000360033

Lungo Profondo overtuigt je met zijn intense en kruidige aroma van geroosterde amandelen en uitdagend zoethout, afgerond met een glinsterende bronzen crèmelaag.

EAN Unit / EAN Einheit 8711000360033
Content Unit / Inhoud Unit / Inhalt Einheit 10 Capsules/Kapseln
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

 

Gebrande gemalen koffieOver onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.