Lindt - Gouden Paashaas Melk - 100g

Lindt - Gouden Paashaas Melk - 100g

Lavazza - A Modo Mio Espresso Passionale (Eco Caps) - 16 capsules

Lavazza - A Modo Mio Espresso Passionale (Eco Caps) - 16 capsules

Lavazza - A Modo Mio Lungo Dolce (Eco Caps) - 16 capsules

  • Lavazza
  • A Modo Mio
  • Lungo Dolce
  • Eco Caps/li>
  • 16 capsules
Speciale prijs € 2,99 Normale prijs € 5,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070037403

Geniet van de geweldige koffiesmaak van de nieuwe A Modo Mio Eco Caps. Een innovatieve technologie die 100% composteerbaar en aromavast is

Lavazza Magia is de eerste blend in de ruimte, die astronauten zelfs op 400 km van huis een goede kop koffie biedt. Gemaakt van Zuid-Amerikaanse, Indiase en Ethiopische Arabica. Deze espresso heeft een fruitig aroma en een baanbrekend karakter.

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070037403
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 16 Capsules
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller C.SO Novara, 59
10154 Torino- Italia

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.