Lavazza - Espresso Armonico - 10 cups

Lavazza - Espresso Armonico - 10 cups

Lavazza - Espresso Deciso - 10 cups

Lavazza - Espresso Deciso - 10 cups

Lavazza - Espresso Decaffeinato Ricco - 10 cups

  • Lavazza
  • Decaffeinato Ricco
  • Nespresso® compatibel
  • Intensiteit 6
  • 10 cups
€ 2,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070081093

De volle Braziliaanse Arabica en de zoete, Zuidoost-Aziatische Robusta vormen samen een fluweelzachte blend met een zoete en krachtige smaak, dankzij een natuurlijke methode voor het cafeïnevrij maken van de koffie die het aroma van de bonen behoudt. Koffiecapsules die compatibel zijn met Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070081093
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 10 cups
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza SPA
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Bologna, 32
10152 Torino (Italy)

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.