Lavazza - Espresso Decaffeinato Ricco - 10 cups

Lavazza - Espresso Decaffeinato Ricco - 10 cups

Lavazza - Espresso Delicato - 10 cups

Lavazza - Espresso Delicato - 10 cups

Lavazza - Espresso Deciso - 10 cups

  • Lavazza
  • Deciso
  • Nespresso® compatibel
  • Intensiteit 10
  • 10 cups
€ 2,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070081031

Espresso Deciso is geboren uit de combinatie van Braziliaanse en Zuidoost-Aziatische bonen: een zachte en volle Braziliaanse koffie met oosterse noten van cacao en hout voor een blend met intense en fluweelachtige smaken. Koffiecapsules die compatibel zijn met Nespresso® koffiemachines voor thuisgebruik

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070081031
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 10 cups
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza SPA
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Bologna, 32
10152 Torino (Italy)

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.