Lavazza - Espresso Barista Intenso bonen - 1 kg

Lavazza - Espresso Barista Intenso bonen - 1 kg

Lavazza - Espresso Barista perfetto bonen - 1 kg

Lavazza - Espresso Barista perfetto bonen - 1 kg

Lavazza - Espresso Top Class Bonen - 1kg

  • Lavazza
  • Espresso Top Class
  • Bonen
  • 1kg
€ 15,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070020108

Een melange met een perfecte chocolade-achtige smaak. Deze koffiebonen zijn gemaakt van een selectie zoete Aziatische bonen gecombineerd met de geurige milde bonen van de Centraal-Amerikaanse hoogvlakten en soepele Braziliaanse bonen. Daarom is deze koffie een van de beste melanges van Lavazza.

De koffie heeft naast smaak ook een hoog gehalte van cafeïne en is dus uitermate geschikt om in de ochtend te drinken. Daarnaast kan deze melange ook gebruikt worden voor cappuccino en latte macchiato.

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070020108
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 1kg
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller C.SO Novara, 59
10154 Torino- Italia

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.