Lavazza - Espresso Deciso - 75 cups

Lavazza - Espresso Deciso - 75 cups

Lavazza - Espresso Vigoroso -75 cups

Lavazza - Espresso Vigoroso -75 cups

Lavazza - Espresso Vigoroso - 10 cups

  • Lavazza
  • Vigoroso
  • Nespresso® compatible
  • Intensiteit 12
  • 10 cups
€ 2,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070010703

Van Braziliaanse Arabica en gewassen Robusta gebrand bij hoge temperaturen komt een zeer karaktervolle blend met een natuurlijke kracht voor een intense en romige koffie met een langdurige karamel afdronk. Capsules die compatibel zijn met Nespresso® Original-machines* voor thuisgebruik.

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070010703
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 10 cups
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza SPA
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Bologna, 32
10152 Torino (Italy)

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.