Lucaffé - Espresso Bar Bonen - 1 kg

Lucaffé - Espresso Bar Bonen - 1 kg

Lucaffé - Exquisit Bonen - 1 kg

Lucaffé - Exquisit Bonen - 1 kg

Lucaffé - Mr. Exclusive 100% arabica Bonen - 1 kg

  • Lucaffé
  • Mr. Exclusive 100% Arabica
  • Bonen
  • 1kg
€ 21,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8021103784934

Lucaffé Mr. Exclusive is een koffiemelange die bestaat uit 100% Arabica gemalen koffiebonen. Lucaffé Mr. Exclusive 100% Arabica is het samenspel van de mooiste Arabicabonen uit Zuid-Amerika, Azië en een klein gedeelte uit Midden-Amerika. Elke koffieboon is geselecteerd op specifieke smaakeigenschappen. Het is zeer waarschijnlijk dat geen enkele andere Arabica koffie dezelfde resultaten kan geven als de Lucaffé Mr. Exclusive. Lucaffé heeft hiervan een prachtig gebalanceerde koffie gecreëerd, met een medium body en licht chocolade-achtig bittertje, zoals het hoort bij een koffie van dit kaliber. Perfectie tot in detail. Herkenbaar zoete maar licht frisse smaak en een aangenaam aroma dat doet denken aan de geur van vers brood.

EAN UNIT / EAN Einheit 8021103784934
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 1kg
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Lucaffé Venturelli Gian Luca S.r.l.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via del Porto 7
25080 Padenghe sul Garda (BS) Italy

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.