Lucaffé - Mr. Exclusive 100% Arabica ground coffee - 250gr

Lucaffé - Mr. Exclusive 100% Arabica gemalen koffie - 250gr

Melitta - Auslese Classic Gemalen koffie - 500gr

Melitta - Auslese Classic Gemalen koffie - 500gr

Melitta - Auslese Classic Mild Gemalen koffie - 500gr

  • Melitta
  • Auslese Classic Mild
  • Gemalen koffie
  • 500gr
€ 3,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4002720002117

Voor de Auslese Mild wordt een uitstekende selectie van bonen gebruikt waar voorzichtig door middel van een zuivering de bitterheid uit wordt gehaald. Dit creëert het bijzonder milde maar volle aroma van deze compositie.

EAN UNIT / EAN Einheit 4002720002117
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 500gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Melitta Group Management GmbH & Co. KG
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Marienstraße 88
32425 Minden

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.