Senseo Strong - 16 pads

Senseo Strong - 16 pads

Senseo Decaf - 16 pads

Senseo Decaf - 16 pads

Senseo Extra Strong - 16 pads

  • Senseo
  • Extra Strong
  • 16 pads
€ 2,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4047046004261

SENSEO® Extra Strong: Een extra sterke melange van donker gebrande Arabica en Robusta bonen voor een krachtige koffie vol karakter.

EAN UNIT / EAN Eenheid / EAN Einheit 8711000341247
Content UNIT / Inhoud UNIT / Einhalt Einheit 300gr
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts                
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Gerelateerde producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of