Senseo Latte Macchiato Classic - 5x2 pads

Senseo Latte Macchiato Classic - 5x2 pads

Senseo Excellent Espresso - 12 pads

Senseo Excellent Espresso - 12 pads

Senseo Latte Macchiato Caramel - 5x2 pads

  • Senseo
  • Latte Macchiato Caramel
  • 5x2 pads
€ 2,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000393581

SENSEO® CAFÉ LATTE MACCHIATO CARAMEL: Verwen jezelf met deze onweerstaanbare latte macchiato met een vleugje caramelsmaak en drie heerlijke laagjes: zwarte koffie, warme melk en een perfecte melkschuimlaag. Vanaf nu kan je gewoon thuis genieten van de perfecte Latte Macchiato! Ook beschikbaar als ‘Classic’ variant.

EAN UNIT 8711000393581
Inhoud UNIT 87gr
Fabrikant Jacobs Douwe Egberts                
Adres fabrikant Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.