Senseo Classic - 10x 48 pads

Senseo Classic - 10x 48 pads

Patisse - Cupcake Standaard - Ø25cm

Patisse - Cupcake Standaard - Ø25cm

Senseo Mild - 10x48 pads

  • Senseo
  • Mild
  • 10x48 pads
Speciale prijs € 44,90 Normale prijs € 47,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000341131

SENSEO® Mild: De verfijnde melange van licht gebrande Arabica bonen geeft MILD zijn karaktervolle en zachte smaak, voor een koffie met een zachte crema laag waar je op elk moment van de dag van kunt genieten.

EAN COLLI 8711000341131
EAN UNIT / EAN Einheit 8711000341124
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 48 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts                
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller  Vleutensevaart 35, 3532 AD, Utrecht

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.