Café Intención ecológico - 36 pads

Café Intención ecológico - 36 pads

Jacobs - Crema - 36 pads

Jacobs - Crema - 36 pads

Senseo Mocca Gourmet - 10x 48 pads

  • Senseo
  • Mocca Gourmet
  • 10x 48 pads
€ 48,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000341377

SENSEO® Mocca Gourmet: een complexe en delicate koffie van licht gebrande Arabica bonen met een zachte crema laag.

EAN Colli 8711000341377
EAN Unit / EAN Einheit 8711000341377
Content Colli / Inhoud Colli / Inhalt Colli 10x48 pads
Content Unit / Inhoud Unit / Inhalt Unit 48 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.