Senseo Classic - 36 pads

Senseo Classic - 36 pads

Senseo Mild - 36 pads

Senseo Mild - 36 pads

Senseo Mocca Gourmet - 36 pads


  • Senseo
  • Mocca Gourmet
  • 36 pads
€ 4,29
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8711000341339

SENSEO® Mocca Gourmet: een complexe en delicate koffie van licht gebrande Arabica bonen met een zachte crema laag.

EAN UNIT / EAN Eenheid / EAN Einheit 8711000341339
Content UNIT / Inhoud UNIT / Einhalt Einheit 36 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Jacobs Douwe Egberts                
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.