Starbucks® - House Blend by Nespresso® Medium Roast - 10 Capsules

Starbucks® - House Blend by Nespresso® Medium Roast - 10 Capsules

Starbucks® Latte Macchiato by Nescafé® Dolce Gusto® 12 Capsules

Starbucks® Latte Macchiato by Nescafé® Dolce Gusto® 12 Capsules

Starbucks® - Blonde® Espresso Roast by Nespresso® Blonde® Roast - 10 Capsules

  • Starbucks®
  • Blonde®
  • Espresso Roast by Nespresso
  • Blonde® Roast
  • 10 Capsules
€ 3,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7613036961561

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. De Blonde® Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak. Lichte branding. Intensiteit 6.

 

EAN UNIT 7613036961561
Inhoud UNIT 10 capsules
Fabrikant Starbucks
Adres fabrikant n.a.
n.a.

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.