Starbucks® Latte Macchiato by Nescafé® Dolce Gusto® 12 Capsules

Starbucks® Latte Macchiato by Nescafé® Dolce Gusto® 12 Capsules

Starbucks® House Blend by Nescafé® Dolce Gusto® Medium Roast 12 Capsules

Starbucks® House Blend by Nescafé® Dolce Gusto® Medium Roast 12 Capsules

Starbucks® - Cappuccino by Nescafé® Dolce Gusto® - 12 Capsules

  • Starbucks®
  • Cappuccino by Nescafé®
  • koffiecups voor het Nescafé® Dolce Gusto®
  • 12 Capsules
€ 4,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7613036943673

Geïnspireerd door de Starbucks® Cappuccino die je zo lekker vindt; gebalanceerd, verrukkelijk en heerlijk vertrouwd, thuis gemaakt met jouwNescafé® Dolce Gusto® koffiemachine.

EAN UNIT 7613036943673
Conent UNIT 12 Capsules
Manufacturer Starbucks
Address manufacturer n.a.
n.a.

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.