Lavazza - Espresso Vigoroso -75 cups

Lavazza - Espresso Vigoroso -75 cups

L'OR Espresso - Forza - 10x 10 Capsules

L'OR Espresso - Forza - 10x 10 Capsules

Starbucks® - House Blend by Nespresso® Medium Roast - 12x 10 Capsules

  • Starbucks®
  • House Blend
  • By Nespresso®
  • Medium Roast
  • 12x 10 Capsules
€ 45,98
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7613037046564

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. Bij de House Blend is aroma, volheid en smaak allemaal in balans - met de smaak van noten en cacao, ontstaan door de zorgvuldige branding. Medium branding.

EAN Colli 7613037046564
EAN UNIT / EAN Einheit 7613036957083
Content Colli / Inhoud Colli / Inhalt Colli 12x 10 capsules
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 10 capsules
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Starbucks
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller n.a.
n.a.

 

gebrande en gemalen koffieOver onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.