Starbucks® - Decaf Espresso Roast by Nespresso® Dark Roast - 10 Capsules

Starbucks® - Decaf Espresso Roast by Nespresso® Dark Roast - 10 Capsules

Starbucks® - Decaf Espresso Roast by Nespresso® Dark Roast - 12x 10 Capsules

Starbucks® - Decaf Espresso Roast by Nespresso® Dark Roast - 12x 10 Capsules

Starbucks® - Single-Origin Coffee Sumatra by Nespresso® Dark Roast - 10 Capsules

  • Starbucks®
  • Single-Origin Coffee Sumatra
  • By Nespresso®
  • Dark Roast
  • 10 Capsules
€ 3,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
7613036959049

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. Deze Single-Origin Sumatra koffie heeft een vol karakter met een zacht gevoel in de mond en langdurige kruidige nasmaak. Donkere branding.

EAN UNIT / EAN Einheit 7613036959049
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 10 capsules
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Starbucks
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller n.a.
n.a.

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.