Tchibo - Feine Milde - 100 pads

Tchibo - Feine Milde - 100 pads

Tchibo - Feine Milde - 8x 100 pads

Tchibo - Feine Milde - 8x 100 pads

Tchibo - Feine Milde - 12x 36 pads

  • Tchibo
  • Feine Milde
  • 12x 36 pads
€ 42,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4046234838084

De Tchibo Feine Milde is een milde koffie gemaakt van 100% Arabica bonen. De koffiebonen worden geselecteerd over de hele wereld. De zorgvuldige brandig geeft de koffie een aromatische karakter met een subtiele noot smaak.

EAN UNIT / EAN Einheit 4046234838077
EAN COLLI 4046234838084
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 36 pads
Content COLLI / Inhoud COLLI / EAN COLLI 12x 36 pads
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Tchibo GmbH
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Überseering 18
22297 Hamburg

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedings informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.