Illy - Classico Espresso Koffiecups - 10 capsules

Illy - Classico Espresso Koffiecups - 10 capsules

Illy - Forte Espresso Koffiecups - 10 capsules

Illy - Forte Espresso Koffiecups - 10 capsules

Illy - Classico Lungo Koffiecups - 10 capsules

  • Illy
  • Classico Lungo
  • Coffee capsules for Nespresso®
  • 10x 10 capsules
€ 4,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8003753158617

Compatibele koffiecapsules Classico Lungo gebrand. De klassiek gebrande koffie heeft een zachte en fluweelachtige smaak die een perfecte balans biedt tussen zuur en bitter met tonen van karamel, oranjebloesem, jasmijn en een zoete nasmaak. Om optimaal van deze koffie te kunnen genieten, raden we een kop van 110 ml aan.

EAN UNIT / EAN Einheit 8003753158617
Content UNIT / Inhoud UNIT / Inhalt Einheit 10 capsules
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller illycaffè S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller Via Flavia 110
34147 Trieste - Italy

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.