Kimbo - Espresso Bar Unique Beans - 1kg

Kimbo - Espresso Bar Unique Bonen - 1kg

Lavazza - Espresso Crema E Aroma Beans - 1kg

Lavazza - Espresso Crema E Aroma Bonen - 1kg

Lavazza - Gran Espresso Bonen - 1 kg

  • Lavazza
  • Gran Espresso
  • Bonen
  • 1kg
€ 13,79
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8000070021341

De typische Italiaanse espresso met een rijke en gebalanceerde smaak. Een consistente donkere crema met een romig en omhullend mondgevoel. Aroma’s van pure chocolade, kruiden en specerijen. Herkomst: Natural Arabica uit Cerrado, Mogiana en Zuid-Minas in Brazilië. Washed Arabica uit Honduras en Robusta uit Uganda.

EAN UNIT / EAN Einheit 8000070021341
Content UNIT / Inhoud UNIT / EAN Einheit 1kg
Manufacturer / Fabrikant/ Hersteller Luigi Lavazza S.p.A.
Address manufacturer / Adres Fabrikant / Adresse hersteller C.SO Novara, 59
10154 Torino- Italia

 

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

 

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.