Senseo Cappuccino Choco - 8 pads

Senseo Cappuccino Choco - 8 pads

Senseo Latte Macchiato Classic - 5x2 pads

Senseo Latte Macchiato Classic - 5x2 pads

Senseo Cappuccino Caramel - 8 pads

  • Senseo
  • Cappuccino Caramel
  • 8 pads
€ 3,25
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4047046008436

Als u kiest voor een zoete variant, is hij de eerste keuze: de Senseo Cappuccino Caramel. Deze zachte, ronde koffie met een fijne hint van karamel en romig melkschuim maakt van uw koffiepauze een zeer persoonlijke plezierervaring.

 

EAN UNIT 4047046008436
Inhoud UNIT 142gr
Fabrikant Jacobs Douwe Egberts                
Adres fabrikant Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam

Momenteel is er geen ingrediënten informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen voedingswaarde informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.