Encona - West Indian Exxxtra Hot Pepper Sauce - 6x 142ml

Encona - West Indian Exxxtra Hot Pepper Sauce - 6x 142ml

4US025873 Artikelnr: 4US025873 Merk: Encona
€ 10,02 € 10,92 incl. 9% BTW
1 € 10,02
Vanaf: 3 € 9,71 Stukprijs
Vanaf: 6 € 9,41 Stukprijs
Binnen 2-7 werkdagen verzonden
    iDeal Paypal Creditcard Banktransfer Bancontact Apple Pay
Beschrijving

Het traditionele Encona Hot Pepper-recept combineert de beste Habanero- en Scotch Bonnet-pepers, maar de toevoeging van Bhut Jolokia-pepers zorgt voor een extra speciale, super vurige mix.

Heerlijk op al het vlees, kip, vis en groenten als je iets extra heets wilt.

EEN SUPER VURIGE KLASSIEKER - HELEMAAL UIT KINGSTON JAMAICA.

Ingrediënten: Hete Peperpuree (55%) (Paprika's (89%) (Habanero-pepers, Scotch Bonnet-paprika's, Bhut Jolokia-pepers), zout, zuur: azijnzuur), water, zout, zuur: azijnzuur, uienpoeder, Birds Eye-chili, Knoflookpoeder, MOSTERDpoeder, gemodificeerd maïszetmeel, stabilisator: xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat.

Per 100 g/ml
Energie / Brennwert / Energy104 kJ (25 kcal)
Vet / Fett / Fat<0.5 g
Verzadigd Vet / Gesättigte Fettsäuren / Saturates<0.1 g
Koolhydraten / Kohlenhydrate / Total Carbohydrate2.4 g
Suikers / Zucker / Sugars<0.5 g
Eiwit / Eiwei� / Protein1.3 g
Zout / Salz / Salt6.2 g


Allergie informatie:

Momenteel is er geen allergie informatie van dit product beschikbaar. Zodra dit bekend is gemaakt door de leverancier, zal dit zichtbaar zijn in onze webshop.

Over onze productinformatie: Wij doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld wijzigen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen.

Bewaaradvies: Koel en droog bewaren

Specificaties
Artikelnr 4US025873
bestel_leverancier 12386
Vragen?
Stel een vraag over dit product en krijg antwoord van onze medewerkers.